Projecten

Merselo natuurlijke achtertuin

In deze achtertuin was aan de achterkant een behoorlijke coniferen heg gerooid en vervangen door een hoge schutting op het moment dat wij er voor het eerst kwamen. Plaats was er meer dan genoeg maar de vorm van het perceel niet zo voor de hand liggend, maar daardoor wel een leuke uitdaging! Meerdere zitgelegenheden zijn gemaakt, een bloembak met een gevarieerde beplanting, leibomen voor privacy en voor een meer besloten geheel, vooral geen rechte lijnen en….vogels en insecten moeten zich er welkom voelen vandaar ook de borrelsteen! Er is gebruik gemaakt van randen van CorTenstaal om het Japanse split op zijn plaats te houden en gekozen voor zo natuurlijk mogelijke materialen en kleuren. Een rijke variatie aan planten maakt het geheel af. De tuin is voorjaar 2016 gerealiseerd en de foto’s geven een goed beeld van hoe de beplanting zich al ontwikkeld heeft.