Bekijk onze catalogus

Diensten - Advies

Tuinadvies

Veel tuinbezitters hebben meer dan genoeg ideeën en wensen om hun tuin aan te pakken, maar vinden het vaak lastig om het concreet vorm te geven. Hoveniersbedrijf ’t Höfke komt daarom graag langs met tuinadvies op maat.

Concreet in inspiratie

Juist omdat de inspiratie, informatie en tot de verbeelding sprekende voorbeelden voor het oprapen liggen, wordt het moeilijk om een keuze te maken. Aan de hand van de vier tuinprincipes geven we ter plekke helder tuinadvies over de indeling, aankleding van de tuin, beplanting, materiaalkeuze en ook onderhoud.

Vier tuinprincipes

Bij ’t Höfke gaan we altijd uit van vier basisprincipes om de tuin van uw dromen vorm te geven. We hebben ze hieronder even op een rijtje gezet:

  1. Groen en verharding in balans
  2. Hoog en laag in balans
  3. Rust en privacy in balans
  4. Werken en genieten in balans

Wilt u meer weten over die vier tuinprincipes die de basis van onze werkwijze vormen? Lees op deze pagina waarom we vasthouden aan deze fundamenten bij het ontwerpen van uw droomtuin.

Vrijblijvend adviesgesprek

Een tuinontwerp begint met een vrijblijvend adviesgesprek waarmee wij uw wensen in kaart zullen brengen. Die worden daarna in een digitaal ontwerp vormgegeven, zodat u meteen een idee krijgt van hoe de tuin eruit komt te zien.

Na het adviesgesprek en de ontwerpfase gaan we snel aan de slag met het verwezenlijken van het ontwerp. We houden ons daarbij natuurlijk nauw aan de planning en gemaakte afspraken.

Ook het structurele onderhoud van uw tuin kunnen wij eventueel verzorgen. Lekker gemakkelijk! Dan heeft u daar geen omkijken meer naar!

Neem contact op

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Contacteer ’t Höfke voor tuinadvies en -ontwerp. Stuur een mail naar info@hethofkeoverloon.nl of bel naar (0478) 56 94 58. U kunt hiernaast ook een terugbelverzoek achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Duurzaam tuinieren wordt op zoveel mogelijk manieren toegepast.