Bekijk onze catalogus

Diensten - Tuinonderhoud

Onderhoud van uw tuin

Wanneer u een mooie tuin heeft is het zaak dat deze ook mooi blijft! Daarom is het belangrijk dat alles op tijd gesnoeid, bemest en verzorgd wordt. Onze hoveniers helpen u graag met het onderhouden van uw tuin, zodat u zich hier zelf geen zorgen over hoeft te maken. Het onderhoud kan in overleg op afspraak gedaan worden, maar hier kan ook een contract voor afgesloten worden. We bieden voor tuinonderhoud onderstaande opties aan.

Wekelijks of maandelijks onderhoud

Geen zin of tijd om zelf uw tuin te onderhouden? Dan is wekelijks of maandelijks tuinonderhoud een goede oplossing voor u. Besteed uw tuinonderhoud geheel aan ons uit en u bent er zeker van dat uw tuin structureel wordt onderhouden. Door periodiek onderhoud kunnen onze hoveniers ervoor zorgen dat uw tuin er het jaarrond netjes bij ligt. Zo heeft u te allen tijde een nette tuin. Aan de hand van een onderhoudscontract worden afspraken goed vastgelegd en weet u dus altijd waar u aan toe bent.

Voor- zomer en najaars-onderhoudsbeurt

Wilt u liever zelf uw tuin onderhouden, maar komt u er ook niet voor de volle 100 procent aan toe? Dan is een driejaarlijkse onderhoudsbeurt de ideale oplossing. In het voorjaar kan alles gedaan worden, waaronder ook gazononderhoud zoals verticuteren, bemesten, kanten, snijden etc. In de zomer worden de hagen geknipt en in het najaar wordt al het snoeiwerk gedaan plus een laatste bemestingsronde voor zowel gras als borders. Doordat u het overige kleine tuinonderhoud voor eigen rekening neemt, zijn de kosten binnen de perken te houden.

Eenmalig onderhoud

Ook voor eenmalige opdrachten staat Hoveniersbedrijf ’t Höfke voor u garant. Bijvoorbeeld bij achterstallig onderhoud werken wij in één keer uw gehele tuin weer bij. Dit onderhoud gaat in overleg, u als klant bepaalt dan wat er gedaan moet worden. Onze vakmensen hebben alle benodigde gereedschappen en materialen bij zich om de klus te kunnen klaren.

Een plan voor elke tuin

Wilt u graag weten welk type onderhoud het beste bij uw tuin past? Neem contact op met ’t Höfke en we adviseren u graag. Stuur een mail naar info@hethofkeoverloon.nl of bel naar (0478) 56 94 58. U kunt hiernaast ook een terugbelverzoek achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Duurzaam tuinieren wordt op zoveel mogelijk manieren toegepast.