Bekijk onze catalogus

Diensten - Ontwerp

Ontwerp van uw tuin

Tuinontwerp

Het ontwerpen van uw droomtuin begint op papier. ’t Höfke gaat samen met u in gesprek om  alle wensen en ideeën te inventariseren. We bespreken alle mogelijkheden en zullen u zoveel mogelijk adviseren om tot het ontwerp van uw droomtuin te komen!

Elke tuin is natuurlijk verschillend en persoonlijke voorkeuren zijn bepalend voor het ontwerp.

In de beginfase van het ontwerp zullen we u een aantal vragen voorleggen om een duidelijk idee van uw voorkeuren te krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Aan welke stijl u denkt? Gaat u voor natuurlijk, modern, etc?
  • Welke indeling heeft uw voorkeur?
  • Welke elementen en materialen worden gebruikt om het ontwerp te realiseren?

Definitief ontwerp

Dit eerste overleg vormt de basis voor de eerste digitale schetsontwerpen. De besproken wensen nemen we uiteraard mee en we leveren in overleg twee ontwerpen aan. Door de digitale schetsontwerpen begint uw droomtuin al echt vorm te krijgen en u krijgt een beter beeld van hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

Na het bespreken van de schetsontwerpen, gaan we verder met het definitieve ontwerp. Nu begint uw droomtuin al echt vorm te krijgen! De handen kunnen dan eindelijk uit de mouwen en de schoppen in de aarde. En voor u weet, kijkt u op een heerlijke zomeravond uit over de tuin van uw dromen.

Kosten

De kosten voor het ontwerp van uw droomtuin zijn afhankelijk van de voorbereidingswerkzaamheden, complexiteit van het ontwerp en hoeveel ontwerprondes nodig zijn. Wij zullen u gedurende het ontwerpproces op de hoogte houden van de vorderingen en stellen uw feedback zeer op prijs. Het gaat immers om uw tuin.

Wilt u meer weten over het ontwerpproces en wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Stuur een mail naar info@hethofkeoverloon.nl of bel direct naar (0478) 56 94 58.

Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Duurzaam tuinieren wordt op zoveel mogelijk manieren toegepast.