Bekijk onze catalogus

Diensten - Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Naast de aanleg van een compleet nieuwe tuin, kunt u bij ’t Höfke ook terecht voor het renoveren van uw bestaande tuin. Is uw tuin verwaarloosd, mist het sfeer of bent u niet tevreden over uw tuin omdat het niet meer aan uw wensen voldoet? Kies dan voor tuinrenovatie.

Met een team van professionele hoveniers pakt ’t Höfke uw tuin grondig aan, maar ook met slechts enkele eenvoudige aanpassingen kunnen wij uw tuin een totaal nieuwe uitstraling geven.

Renovatie van uw tuin

Wanneer simpel onderhoud aan uw tuin niet meer voldoende is, of wanneer u net verhuisd bent en de tuin niet naar uw smaak is, kunt ervoor kiezen om uw tuin te renoveren.

Een groot voordeel van tuinrenovatie ten opzichte van het aanleggen van een geheel nieuwe tuin, is dat veel basiselementen behouden kunnen worden. Ook kijken we welke materialen hergebruikt kunnen worden en dit kan flink in de kosten schelen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij onder meer beplanting vernieuwen, bestrating aanpassen, gazon vernieuwen en beplanting aanpassen en borders opnieuw inrichten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken graag mee in het renovatieproces.

Tuinrenovatie door ’t Höfke

Welke reden u ook heeft om uw tuin op te willen opknappen of vernieuwen, bij ’t Höfke steken we graag de handen uit de mouwen om uw droomtuin te realiseren. We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen en eisen bespreken.

Naar aanleiding van dit gesprek wordt een digitaal ontwerp gemaakt, waarbij we naar de juiste balans in uw tuin zoeken. Om dit te realiseren werken we altijd volgens vier principes: groen en verharding in balans, hoog en laag in balans, rust en privacy in balans en werken en genieten in balans. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt en na goedkeuring gaan we voor u aan de slag.

Tuinrenovatie kosten

Natuurlijk wilt u weten wat de kosten zijn als u de renovatie van uw tuin aan ons uitbesteedt. De kosten voor een tuinrenovatie zijn echter afhankelijk van de grootte van uw tuin, uw wensen en uw beoogde einddoel. Wilt u uw gazon vernieuwen of moet er bestrating komen? Wilt u uw volledige tuin renoveren of slechts een gedeelte? Allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs.

Bij ’t Höfke beginnen wij altijd eerst met een (vrijblijvend) adviesgesprek. Daarna houden wij u gedurende het proces uiteraard op de hoogte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het renoveren van uw tuin, de kosten voor renovatie of onze werkwijze? Neem dan nu contact op voor een afspraak. Stuur een mail naar info@hethofkeoverloon.nl of bel naar (0478) 56 94 58. U kunt hiernaast ook een terugbelverzoek achterlaten, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. ’t Höfke is u graag van dienst!

Duurzaam tuinieren wordt op zoveel mogelijk manieren toegepast.