Bekijk onze catalogus

Hovenier Helmond

Hovenier Helmond

Bent u pas in het bruisende Helmond komen wonen of bent u al een trotse inwoner? Maar laat uw tuin nog te wensen over? Bij ’t Höfke kunt u terecht voor het laten aanleggen van een nieuwe tuin of het opknappen van uw huidige tuin. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin.

Hovenier voor grote en kleine tuinen in Helmond

Bent u bijvoorbeeld trotse bezitter van een perceel in Stiphout of Dierdonk en wilt u uw droomtuin realiseren? Dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden. Grote tuinen bieden kansen om meerdere ideeën te combineren. Zo kunnen wij een gedeelte voor privacy en rust creëren, maar ook meer diepte realiseren door de juiste balans tussen hoge en lage elementen aan te houden.

Woont u in Helmond-Noord? Dan kan het zijn dat u over een wat kleinere tuin beschikt. Ook kleinere tuinen bieden genoeg creatieve kansen. Onze hoveniers zorgen ervoor dat alle ruimte optimaal benut wordt.

Bent u in bezit van een nieuwbouwwoning, bijvoorbeeld in Brandevoort? Maar heeft u nog niet nagedacht over de aanleg van uw tuin. Onze experts zorgen ervoor dat uw tuin past bij de 17e en 20e-eeuwse stijl van de wijken.

Een tuin die opgaat in de natuur van Helmond

Net als omliggende dorpen valt Helmond in het mooie landschap van de Peel. Dit is terug te zien in Het Groot Goor bos in Mierlo-Hout. Wij doen vaker inspiratie op uit de omgeving, zodat uw tuin precies past binnen uw woonomgeving.

Balans in uw tuin

Bij de aanleg van uw tuin zorgen wij altijd voor de juiste balans. Hierbij kijken wij naar de combinatie van groen en verharding en letten wij op hoger en lager gelegen delen in uw tuin. Verder creëren wij waar nodig rust en privacy. Heeft u groene vingers, of juist niet? Dan creëren wij met de juiste planten de balans tussen het onderhouden en genieten van uw tuin.

Over ‘t Höfke

Hoveniersbedrijf ’t Höfke is sinds 1990 actief in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Het is opgericht door tuinontwerper en hovenier Margo Bouwens. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor particulieren en bedrijven. Wij mogen ook met trots zeggen dat we tot de selectie van Dutch Quality Gardens behoren. Deze organisatie bestaat alleen uit nauwkeurig geselecteerde hoveniersbedrijven.

Onze diensten

Van tuinideeën tot aan tuinonderhoud. Bij ’t Höfke kunt u terecht voor:

Advies gesprek

We merken vaak dat onze klanten mooie tuin ideeën en dromen hebben, maar kunnen deze niet concreet vormgeven. Wij komen graag langs om u te adviseren in de mogelijkheden van uw tuin. Hierna kunnen wij overgaan tot een tuinontwerp.

Tuinontwerp

Aan de hand van het adviesgesprek ontwerpen wij uw tuin. Tussentijds stemmen wij de digitale schetsontwerpen met u af. Zo komen wij samen tot het perfecte tuinontwerp.

Tuinaanleg

Aan de hand van het ontwerp gaan wij aan de slag met de realisatie van uw tuin. Hier kunt u altijd aan bijdragen. Echter wij nemen ook graag de gehele aanleg op ons.

Tuinonderhoud

Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Hierbij kunnen wij uw tuin wekelijks en maandelijks onderhouden. Maar ook voor seizoenonderhoud kunt u bij ons terecht. Heeft u een drukke periode achter de rug en zijn uw vingers even niet meer zo groen? Ook geen probleem, wij komen graag eenmalig uw tuin onderhouden.

Tuinrenovatie

Is uw huidige tuin niet meer volledig naar wens? Of heeft u net een huis gekocht met tuin die wat aanpassingen nodig heeft? Dan kunt u ook bij ’t Höfke terecht voor een tuinrenovatie.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een hovenier in Helmond die uw droomtuin kan realiseren? Neem dan contact met ons op. Bel ons op (0478) 56 94 58 of mail naar info@hethofkeoverloon.nl. Wilt u liever dat we u terugbellen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.