Bekijk onze catalogus

Hovenier Nijmegen

Hovenier Nijmegen

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Nijmegen? Dan kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf ’t Höfke! Ons bedrijf bestaat uit vakmensen die met groene vingers zijn geboren. Dankzij de deskundigheid van onze hoveniers kan ’t Höfke u helpen met het realiseren van grote en kleine groenprojecten. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw tuin. Of het nu gaat om een volledige renovatie, het herindelen van specifieke onderdelen van de tuin of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: als hovenier Nijmegen hebben wij het vakmanschap in huis om dit te realiseren.

Onze hoveniers-diensten in Nijmegen en omstreken

Een tuin heeft voor veel mensen een enorme waarde. Het is voor ons dan ook een mooie uitdaging om de tuin te realiseren waar u altijd al van droomt. Zo kunnen wij u onder andere helpen met de volgende werkzaamheden:

  • Tuinadvies: Iedere tuin is uniek en biedt dan ook verschillende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over uw wensen en ideeën wat betreft het vormgeven van uw tuin en komen dan ook graag langs met tuinadvies op maat.
  • Tuinontwerp Nijmegen: Of het nu een grote of een kleine tuin is, ’t Höfke maakt voor elk type tuin een creatief ontwerp op maat, waardoor al uw zintuigen worden geprikkeld. We gaan voor een tuin die geheel bij uw levensstijl past!
  • Tuinaanleg Nijmegen: Dankzij vakbekwame hoveniers en de zorgvuldig geselecteerde materialen kunnen we ervoor zorgen dat uw tuin in Nijmegen de tuin van uw dromen wordt.
  • Tuinrenovatie: Het renoveren van een tuin lijkt vrij veel op het aanleggen van een tuin, met het verschil dat er eerst afgebroken wordt. Vervolgens kunnen we het volgens plan weer heropbouwen.
  • Tuinonderhoud: Een mooie tuin verdient goed en structureel onderhoud. Als hovenier Nijmegen kunnen wij alle soorten onderhoud voor uw tuin verrichten.

Onze hoveniers zijn altijd erg gedreven tijdens hun werkzaamheden en gaan altijd voor het beste resultaat. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw tuin bij ons in goede handen is en wij zorgen ervoor dat uw tuin een plek wordt waar u optimaal van – alles seizoenen –  kunt genieten! Hoveniersbedrijf ’t Höfke heeft korte lijntjes

Ervaren hovenier Nijmegen

Wilt u graag meer informatie over de diensten die wij als hovenier Nijmegen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur gerust een mailtje naar info@hethofkeoverloon.nl of neem telefonisch contact op: (0478) 56 94 58.