Bekijk onze catalogus

Hovenier Venray

Hovenier Venray

Bent u woonachtig in Venray en wilt u graag uw tuin laten aanpakken door professionals? Dan kan hoveniersbedrijf ’t Höfke u hiermee helpen! Al sinds 1990 zijn wij specialist in tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Door de jaren heen hebben wij al mooie projecten mogen realiseren en is ons team van ervaren hoveniers in Venray flink uitgebreid.

Een ervaren hovenier in Venray

Elke tuin is uniek. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën wat betreft zijn droomtuin en ons doel is om deze behoeftes te realiseren. Onze hoveniers zijn geboren met groene vingers en weten dan ook precies hoe zij uw ideeën moeten realiseren. Wij werken bij ’t Höfke dan ook graag volgens 4 principes:

  • De juiste balans tussen groen en verharding. De perfecte tuin bestaat niet alleen uit bestrating of alleen uit groen. Er moet een goede combinatie tussen die twee worden gevonden.
  • De juiste balans tussen hoge en lage elementen. Een te vlakke tuin oogt vaak saai, dus er moet worden gevarieerd in hoogtes. Hierdoor worden zichtlijnen onderbroken en kan uw tuin dieper lijken.
  • De juiste balans tussen privacy en rust. Iedereen vind het fijn om zich even lekker terug te trekken in de tuin. Het is dan niet de bedoeling dat de privacy wordt verstoord. Ook hier moet dus rekening mee worden gehouden.
  • De juiste balans tussen werken en genieten. Niet iedereen heeft groene vingers en dat is natuurlijk niet erg. Daarom kunnen onze ervaren hoveniers in Venray u een handje helpen!

Elke tuin is uniek

Een tuin heeft een enorme waarde en het is voor ons dan ook een mooie uitdaging om de tuin te realiseren die u graag wilt hebben. Veel mensen uit de regio Venray hebben al kennis gemaakt met ons hoveniersbedrijf en onze hoveniers. Wij werken voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Wij hebben als hoveniersbedrijf dan ook een netwerk van lokale en regionale partners. Samen zorgen we ervoor dat ieder project tot in de puntjes wordt verzorgd. Hieronder vindt u enkele projecten van ons die wij in de omgeving van Venray hebben gerealiseerd.

Hovenier Venray helpt u op weg

Onze hoveniers in Venray staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om adviseren, ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Benieuwd geworden naar wat onze hoveniers voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 0478 56 94 58.

Uw tuin is bij ons in goede handen!