Bekijk onze catalogus

Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg Nijmegen

Heeft u een nieuwe woning in Nijmegen en wilt u een tuin aanleggen volgens uw eigen wensen? Of wilt u uw tuin opknappen, maar heeft u daar zelf geen tijd voor? Dan helpt hoveniersbedrijf ’t Höfke u maar al te graag. Of het nu om een kleine of een grote tuin gaat, wij hebben over de afgelopen jaren de meest uiteenlopende tuinen aangelegd. De experts van ’t Höfke weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor een tuinaanleg. Soms is zelfs een kleine aanpassing aan uw tuin al voldoende om een ander aanzicht te creëren.

Tuinaanleg Nijmegen door specialisten

Het aanleggen van een tuin is een ingrijpende klus die meerdere dagen of zelfs weken kan duren. Er komt een dosis kennis en creativiteit bij kijken en de gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ is hier dan ook van toepassing. Om het project overzichtelijk te houden, besteden we altijd voldoende aandacht aan de planning. ’t Höfke beschikt over vakbekwaam personeel en professioneel gereedschap waardoor de tuinaanleg in verschillende fases kan worden voltooid. Door zo efficiënt mogelijk te werken, proberen wij om u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Over hoveniersbedrijf ’t Höfke

Hoveniersbedrijf ’t Höfke is in 1990 opgericht door Margo Bouwens. ’t Höfke is van een bevlogen eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig, inspirerend en professioneel hoveniersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere adviseren, ontwerpen, renoveren en onderhoud. Wij houden bij al onze werkzaamheden het milieu zoveel mogelijk in acht.

Neem contact met ons op

Dus bent u op zoek naar een hovenier die u helpt bij uw tuinaanleg Nijmegen? Maak dan gerust een afspraak en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs!


Laat u terugbellen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u terugbellen door een van onze medewerkers.