Bekijk onze catalogus

Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg Nijmegen

Heeft u een nieuwe woning in Nijmegen en wilt u een tuin laten aanleggen volgens uw eigen wensen? Of wilt u uw tuin opknappen, maar heeft u daar zelf geen tijd voor? Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin.

Voor zowel kleine als grote tuinen

Of het nu om een kleine of een grote tuin gaat, wij hebben de afgelopen jaren de meest uiteenlopende tuinen aangelegd en maken van iedere tuin wat moois.

Woont u in het centrum van Nijmegen, bijvoorbeeld bij Plein ’44 of in de buurt van het Keizer Karelplein? Dan is de kans groot dat u een kleine tuin heeft. Onze tuinexperts zorgen ervoor dat ook uw kleine tuin optimaal benut wordt. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een fijne plek wordt om te genieten van al het moois dat de zomer te bieden heeft, waaronder natuurlijk de vierdaagse feesten.

Een tuin die past in het Nijmeegse landschap

Nijmegen staat bekend om haar heuvelachtige landschap en niet te vergeten de prachtige Waal. Deze kenmerkende aspecten uit de Nijmeegse omgeving laten wij graag terug komen in uw tuin. Zo zorgen we altijd voor een goede balans tussen hoog en laag en als uw tuin zicht heeft op de Waal, dan spelen we daar uiteraard op in.

Tuinaanleg in Nijmegen door specialisten

Het aanleggen van een tuin is een ingrijpende klus die meerdere dagen of zelfs weken kan duren. Er komt een dosis kennis en creativiteit bij kijken en de gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ is hier dan ook van toepassing.

Om het project overzichtelijk te houden, besteden we altijd voldoende aandacht aan de planning. ’t Höfke beschikt over vakbekwaam personeel en professioneel gereedschap waardoor de tuinaanleg in verschillende fases kan worden voltooid. Door zo efficiënt mogelijk te werken, proberen wij om u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Over hoveniersbedrijf ’t Höfke

Hoveniersbedrijf ’t Höfke is in 1990 opgericht door Margo Bouwens. ’t Höfke is van een bevlogen eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig, inspirerend en professioneel hoveniersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere adviseren, ontwerpen, renoveren en het onderhouden van moderne, natuurlijke tuinen. Wij houden bij al onze werkzaamheden het milieu zoveel mogelijk in acht om zo milieu- en natuurvriendelijk mogelijk te werken.

Hoe wij te werk gaan

Om uw tuin in Nijmegen aan te leggen gaan we als volgt te werk. Allereerst komen we langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw tuinwensen inventariseren en bespreken. U vertelt ons wat u graag in uw tuin zou willen en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met een ontwerp van uw nieuwe tuin. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het digitale tuinontwerp, maken we een offerte op en na goedkeuring gaan we voor u aan de slag.

Neem contact met ons op

Dus bent u op zoek naar een hovenier die u helpt bij de aanleg van uw tuin in Nijmegen? Maak dan gerust een afspraak of bel naar (0478) 56 94 58 of mail naar info@hethofkeoverloon.nl en wij komen zo spoedig mogelijk langs. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en wij bellen u zo snel mogelijk terug. We helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin.