Bekijk onze catalogus

Werkwijze

De werkwijze van 't Höfke

Elke tuin is uniek. Om de tuin van uw dromen waar te maken, werken we bij ’t Höfke altijd volgens heldere stappen. Het begint met een (vrijblijvend) adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens werken we het advies uit tot een digitaal ontwerp. Hierna gaan de handen uit de mouwen en beginnen we met de tuinaanleg of -renovatie volgens een planning. Indien gewenst kunnen wij uw tuin met structureel of seizoensgebonden onderhoud altijd keurig verzorgd houden.

’T HÖFKE WERKT ALTIJD VOLGENS VIER PRINCIPES

1) Groen en verharding in balans
Te veel bestrating haalt de sfeer uit de tuin en maakt ‘m ongezellig. Samen gaan we op zoek naar de juiste balans tussen groen en verharding.

2) Hoog en laag in balans
Een te vlakke tuin oogt vaak saai en kaal. Door op zoek te gaan naar de juiste verhouding tussen hoge en lage elementen, worden zichtlijnen onderbroken en lijkt uw tuin dieper, spannender en werkt een gevoel van privacy in de hand.

3) Rust en privacy in balans
Een tuin waar u zich in kunt terugtrekken, is een tuin waar u tot rust kunt komen. ’t Höfke ontwerpt en legt tuinen altijd aan om een gevoel van privacy en geborgenheid te creëren.

4) Werken en genieten in balans
Niet iedereen heeft groene vingers. In overleg met de opdrachtgever gaan we samen op zoek naar de juiste balans tussen het onderhouden van uw tuin en het genieten van uw tuin.

Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Wij ontwerpen de tuin van uw dromen.